NEWS

MOVEMBER BULLRUN '23

03 11 2023

Graag heten we jullie van harte welkom op de 60th Anniversary Edition Movember Bullrun. Dit jaar steunen we hierdoor niet enkel het nobele doel; Movember Men’s Health, maar vieren we ook de 60ste verjaardag van Lamborghini.

Op deze speciale editie nemen we u mee op een onvergetelijke reis door adembenemende wegen naar de prachtige Champagnestreek. Onderweg zullen pittoreske manoirs en châteaux uw cultuur verrijken, en uw zintuigen prikkelen door een combinatie van rijplezier en gastronomie.

Ons avontuur start na het ontbijt en deze roadbook is uw gids langs rustige wegen en mooie landschappen in de Belgische en Franse Ardennen en de Champagnestreek.

Na deze routing komen we aan bij het schitterende Royal Champagne Hotel & Spa waar u kunt inchecken, even opfrissen en genieten van de hotelfaciliteiten alvorens de avond in te gaan. Een welkomstcocktail staat voor u klaar om 18.30u, gevolgd door een heerlijk diner om de dag af te sluiten.

De tweede dag, na een uitgebreid ontbijt met uitzicht over de wijngaarden nemen we u mee naar het privé domein en kelders van de sublieme champagne Laurent Perrier, gevolgd door een degustatie en culinaire lunch.

Zin om volgend jaar deel te nemen contacteer ons +32(0)3 663 63 63

Marketing Preferences

We would like to keep in touch with our latest product news, offers and marketing services. All information provided will be used and processed in accordance with our Privacy Policy.

.